Aνακοίνωση Δ.Σ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας με τους συναδέλφους, αποφασίσαμε να αναρτήσουμε στο blog του Συλλόγου μία σειρά ερωτημάτων τα οποία σας καλούμε να απαντήσετε.

Στόχος μας είναι μέσα από τις απαντήσεις σας να καταγράψουμε τις απόψεις και να αναδείξουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολιτικού μηχανικού. 

Τα πρώτα ερωτήματα θα είναι αναρτημένα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με την λήξη του οποίου, θα αναρτήσουμε μια νέα σειρά ερωτημάτων.

Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τις απαντήσεις σας, θα παρουσιαστούν στην γενική συνέλευση την οποία προγραμματίζουμε να πραγματοποιήσουμε και θεωρούμε πως θα αποτελέσουν μια καλή αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό.

Περιμένουμε από την πλευρά σας την συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας, όχι μόνο ψηφίζοντας, αλλά στέλνοντας στο mail του Συλλόγου και άλλα ερωτήματα τα οποία θα μπορούσαμε να αναρτήσουμε. Η υποβολή προτάσεων θα πρέπει να γίνει μέχρι 05 Οκτωβρίου 2012.

Υπενθυμίζουμε, καθώς μας έχει τεθεί ήδη το ερώτημα, πως δεν έχουμε την δυνατότητα να προσδιορίσουμε την προέλευση κάθε απάντησης.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει το ιστολόγιό μας. 

Η καθημερινή "ηλεκτρονική" υποστήριξη του Συλλόγου εκ μέρους σας, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με την ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών στο μέλλον.       


      Εκ μέρους του Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γραμματέας
      Καρτσαφλέκης Γιώργος                                                Κόκκαλης Ευάγγελος





Σχόλια