Oλοκληρώνονται Σήρραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα

Κερδισμένη από τις διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο ΑΝΥΠ είναι η εταιρεία παραχώρησης Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου που διαχειρίζεται το τμήμα Ράχες Φθιώτιδας-Κλειδί Ημαθίας. Βγήκε αλώβητη ενώ πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα έργα ολοκλήρωσης.

Στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου συμπεριλαμβάνονται τα 25 χιλιόμετρα αναβάθμισης σε αυτοκινητόδρομο του τμήματος Ευαγγελισμός-Τέμπη-Πλαταμώνας-Σκοτίνα. Φυσικά στο αντικείμενο είναι και οι 3 σήραγγες Τεμπών μήκους 2χλμ, 6χλμ, 3χλμ. Όπως είχε ήδη ανακοινώσει από μέρες ο Κωστής Χατζηδάκης είχε εξασφαλιστεί δάνειο από την ΕΤΕπ 650εκ.ευρώ για την συνδρομή του κράτους στα έργα του ΠΑΘΕ που συμπεριλαμβάνει και το παραπάνω τμήμα.

Έτσι η χθεσινή ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη, ήταν ένα happy end για αυτό το έργο που ανακουφίζει τους εργαζομένους καθώς μέσα στους επόμενους μήνες το έργο θα ζωντανέψει και θα αρχίσει σιγά-σιγά να ολοκληρώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες τμήμα του έργου θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2014 και το σύνολο του το 2015.

Διαβάστε περισσότερα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση.

http://www.ypodomes.com/index.php/autokinitodromoi/uperastikoi/autokinitodromos-aigaiou/item/16962-αυτοκινητόδρομος-αιγαίου-έτοιμάζονται-για-ολοκλήρωση-σήραγγες-τεμπών-και-πλαταμώνα

Πηγή: http://www.ypodomes.com/

Σχόλια