ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Tην προηγούμενη Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με συμμετέχοντες την Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε., των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιστημονικών Συλλόγων, των Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών του Τ.Ε.Ε. Καρδίτσας και Τρικάλων.

Θέματα της συνάντησης:  

1. Ασφαλιστικές Εισφορές ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ

2. Λειτουργία του Τ.Ε.Ε.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας συνάντησης, μετά την πραγματοποίηση γενικών συνελεύσεων των Συλλόγων, όπου θα συναποφασισθεί το "Πλαίσιο θέσεων και πρωτοβουλιών-κινητοποιήσεων" που το τμήμα μας αφενός θα προτείνει να λάβει Πανελλαδικό χαρακτήρα αφετέρου, θα προχωρήσει και θα υλοποιήσει με δική του αυτενέργεια και πρωτοβουλία, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Κεντρ. Α/πείας του Τ.Ε.Ε. (30-31/3/2013).


Σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο κτίριο του Τ.Ε.Ε. (ισόγειο)

Η συμμετοχή όλων σας είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαραίτητη για να διαμορφώσουμε τις προτάσεις μας για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις προς το Τ.Ε.Ε. Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας. 


Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως από σήμερα στην σελίδα του Συλλόγου έχουν τεθεί προς ψηφοφορία οι προτάσεις κινητοποιήσεων που έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα, τα αποτελέσματα της οποίας θα συζητηθούν στην Συνέλευση.
(**μετά την επιλογή μας πατάμε VOTE για την καταχώρησή της**).





Σχόλια