Aνακοίνωση Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
TΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
                       






Δ/νση: Καλλιθέας 7 & Τζαβέλα, 412 22, Λάρισα
Τηλ.: 2410-257866, 2410-535615 
Fax: 2410-255718 

Λάρισα, 01 Ιουλίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 08/2013

Ανακοίνωση Δ.Σ.
Με την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του ιστολογίου του Σ.Π.Μ.Ε. Τοπικό Τμήμα Λάρισας, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την θετική ανταπόκριση των συναδέλφων Μηχανικών.
10.000 «επισκέψεις» στο πρώτο εξάμηνο λειτουργίας.
Παραπάνω από 20.000 στο δεύτερο εξάμηνο.
Συνολικά, η «επισκεψιμότητα» ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 30.000 σε ένα χρόνο.
Παράλληλα, δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από συναδέλφους οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας θέτοντας θέματα προς συζήτηση και προβλήματα προς επίλυση, στα οποία ανταποκριθήκαμε άμεσα.
Η απόφασή μας για την δημιουργία ενός «ηλεκτρονικού τόπου συνάντησης» των Μηχανικών με την δημιουργία του ιστολογίου, μέσα από το οποίο θα παρέχεται έγκυρη ενημέρωση, θα αναδεικνύονται τα προβλήματα του  τεχνικού κόσμου, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο και ο κάθε συνάδελφος θα έχει την δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του, δικαιώνεται μέσα από την συμμετοχή σας.
Η προσπάθειά μας να καλύψουμε το κενό επικοινωνίας μεταξύ των συναδέλφων της Λάρισας και του Συλλόγου θα συνεχιστεί.
Όπως δηλώσαμε και κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας, σταθερός στόχος του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελεί η επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου στην καθημερινότητα των Πολιτικών Μηχανικών, η ανάδειξη του επιστημονικού χαρακτήρα του και η στόχευση σε εξωστρεφείς δράσεις που θα υπενθυμίσουν στην κοινωνία, τον ξεχωριστό ρόλο του Πολιτικού Μηχανικού, όπου και αν αυτός εργάζεται (ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, έρευνα, πανεπιστήμιο κλπ), ως παράγοντα δημιουργίας και καινοτομίας.   

ΥΓ:      Σας καλούμε να αποστείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου [  civilenglar@gmail.com ] τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, Α.Μ. ΤΕΕ, τηλ. επικοινωνίας, ειδικότητα, θέση εργασίας), ώστε να εμπλουτίσουμε την βάση δεδομένων των μελών και να λαμβάνετε τακτικά τεχνική ενημέρωση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

                             Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας
               Καρτσαφλέκης Κ. Γεώργιος                            Κόκκαλης Ευάγγελος     





   

Σχόλια