Έναρξη Διαδικασίας Εγγραφής στο Μητρώο Μονίμων Ενεργειακών Επιθεωρητών

Ανακοίνωση Υ.Π.Ε.Κ.Α για την έναρξη διαδικασίας εγγραφής στο Μητρώο Μονίμων Ενεργειακών Επιθεωρητών


"Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την εγγραφή στο Μητρώο Μονίμων Επιθεωρητών. Για να την χρησιμοποιήσετε, πρέπει:
  1. Να έχετε Κωδικό Αριθμό Συμμετοχής (ΚΑΣ) Υποψήφιου Μόνιμου Επιθεωρητή στο www.buildingcert.gr. Αν δεν έχετε, πατήστε εδώ για να κάνετε τη σχετική αίτηση.
  2. Να έχετε ολοκληρώσει τα σεμινάρια και να έχετε τη σχετική βεβαίωση απο το Φορέα Εκπαίδευσης.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
  1. Υπεύθυνη δήλωση με βάση το υπόδειγμα, η οποία θα είναι συμπληρωμένη και θα φέρει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής απο Δημόσια Αρχή.
  2. Η βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων απο το Φορέα Εκπαίδευσης.
  3. Φωτοτυπία ταυτότητας (αν έχετε ήδη άδεια Προσωρινού Επιθεωρητή, δεν χρειάζεται)
  4. Αντίγραφο Διπλώματος ή Πτυχίου (αν έχετε ήδη άδεια Προσωρινού Επιθεωρητή, δεν χρειάζεται)
  5. 1-3 παράβολα, υπέρ του Πράσινου Ταμείου (ΚΑΕ 3745), συνολικής αξίας n x 50 ευρώ, όπου [n] ο αριθμός των αναγγελιών που σκοπεύετε να υποβάλλετε. Αν θέλετε δηλαδή να υποβάλετε αναγγελία και για τις τρεις κατηγορίες (Εν. Επιθεώρηση Κτιρίων, Συστημάτων Θέρμανσης ή / και Συστημάτων Κλιματισμού), μπορείτε να έχετε ένα παράβολο αξίας 150 ευρώ ή 3 x 50 ευρώ. (αν έχετε ήδη άδεια Προσωρινού Επιθεωρητή, δεν χρειάζεται)

Τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο www.buildingcert.gr, με χρήση της επιλογής "Αναγγελίες Έναρξης Δραστηριότητας Μόνιμου Ενεργειακού Επιθεωρητή". Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη, αμέσως μετά την είσοδο σας στο σύστημα, οποιουδήποτε Υποψήφιου Μόνιμου Επιθεωρητή."

Διαβάστε περισσότερα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση


Σχόλια