ΕΤΑΑ: Δελτίο Τύπου 29/04/2014

"Με αφορμή τη συνεχιζόμενη επίθεση κατά του προσώπου μου,  από τον απερχόμενο πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ, της οποίας τα αίτια παρέλκει να εξηγήσω, επισημαίνεται  ότι το ζήτημα της έγκρισης παράτασης για την πληρωμή των εισφορών Α΄ Εξαμήνου 2014 θα συζητούνταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΑΑ της Πέμπτης 24/04/2014.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ της 24/04/2014 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αποχής  οκτώ (8) μελών του Δ.Σ. που ζήτησαν να προηγηθεί διαβούλευση με τους επιστημονικούς φορείς.
Γεγονός είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν φτάσει στο ΕΤΑΑ οι περίφημες προτάσεις των επιστημονικών φορέων μετά την σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ τον Δεκέμβριο 2013 και τις οποίες έχω ζητήσει γραπτά και προφορικά επανειλημμένα.
Γεγονός επίσης είναι ότι μετά την σημερινή ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής των Τομέων Μηχανικών & ΕΔΕ έχω συγκαλέσει για αύριο 30/04/2014 με την διαδικασία του κατεπείγοντος έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ με μόνο θέμα την έγκριση παράτασης για την πληρωμή των εισφορών Α΄Εξαμήνου 2014.
Το αν θα διεξαχθεί η αυριανή συνεδρίαση εναπόκειται καθαρά στο αίσθημα ευθύνης που ελπίζω ότι  διαθέτουν τα μέλη του Δ.Σ. που έχουν δηλώσει αποχή.
Για την ιστορία πρέπει να αναφερθεί ότι μετά από επικοινωνία με τους προέδρους των επιστημονικών φορέων, λαμβάνοντας υπόψη και τη διαθεσιμότητά τους, η Διοίκηση προσανατολίζεται να προσδιορίσει συνάντηση με τους επιστημονικούς φορείς για την επόμενη εβδομάδα."
Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΑ
Αντώνης Σελλιανάκης



Σχόλια