Νίκη με 3-0 για την Ομάδα του ΤΕΕ (pics)

Δελτίο Τύπου

Στο γήπεδο της Νεάπολης διεξήχθη την Κυριακή 11/5 ο α’ προημιτελικός αγώνας ποδοσφαίρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΕΕ μεταξύ των ομάδων ΤΕΕ Κ-Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Τμήμα Λάρισας) και ΤΕΕ ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ με στόχο την πρόκριση στο final 4 που θα διεξαχθεί στις 31/5 και 1/6 στην Λάρισα.
Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το αποτέλεσμα ήταν 3-0 για το τμήμα της Λάρισας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με χαμένες ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες, κυρίως όμως για τους νικητές, οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ. Αυτό όμως δεν ήρθε και σιγά σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς όμως να έχουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντιθέτως σ’αυτό το σημείο η ομάδα της Λάρισας ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Ζηρδέλη στο 35’ με δυνατό σουτ μέσα απ την περιοχή.


Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το 1ο με την ομάδα της Λάρισας να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες ενώ η ομάδα της Λαμίας άρχιζε να εμφανίζει σημάδια κόπωσης (να σημειωθεί ότι δεν είχε αναπληρωματικούς παίκτες).Αυτή η πίεση των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε με 2ο γκολ ξανά απ΄τον Ζηρδέλη με κεφαλιά απ΄το ύψος του πέναλτι στο 65’. Στο 70’ αποχώρησε λόγω τραυματισμού από την ομάδα των φιλοξενούμενων ο Σακελάρης, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες για τα υπόλοιπα λεπτά. Στο 77’ ήρθε και το 3ο γκολ για τους γηπεδούχους με κοντινή προβολή του Τζήλου μετα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γραβάνη σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την ομάδα της Λάρισας να προσπαθεί και για 4ο γκολ, ώστε να πάει στον επαναληπτικό με όσο το δυνατόν καλύτερο σκορ και την ομάδα της Λαμίας να προσπαθεί να μειώσει με αντεπιθέσεις. Και λίγο έλειψε στο 85’ σε μία απ’ αυτές να το καταφέρει αλλά ο τερματοφύλακας της Λάρισας Κερέμης αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Άριστη η διαιτησία των Καρβουνιάρη, Παραφέστα και Ντελέζου.

ΤΕΕ Κ-Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κερέμης, Αποστολάκης, Χύτας, Κράιας (45’ Λιάγκος), Λυτροκάπης (45’ Παπαδόπουλος), Τζήλος, Φιλανδριανός (70’ Παληός), Ζηρδέλης, Γκουντουβάς, Ράπτης (45’ Θεοδώρου), Πρεζεράκος

ΤΕΕ ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ: Γραβάνης, Ρεντίφης, Τσάμπλος, Βογιατζής, Σακελάρης, Καναπίτσας, Παπαμιχαήλ, Κρέτσης, Βούρτσας, Σκούρας, Παππάς

 

                                                                                     








Σχόλια