Αν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τεχνική ενημέρωση, στείλτε μας το mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: civilenglar@gmail.com

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΣΠΜΕ: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Προκήρυξη Εκλογών

Αγαπητές & Αγαπητοί Συνάδελφοι,

με τη συνημμένη Πρόσκληση (http://spme.gr/uploads/9cf3b323b08558f6.pdf), σας καλούμε στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τρίτη 24.05.2016 και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. (1ος όροφος, Νίκης 4, Αθήνα).

Στην 28η Συνεδρίαση του Δ.Σ. (12.04.2016) αποφασίστηκε επίσης η εισήγηση του Συμβουλίου για:

-              την ημερομηνία των εκλογών του Συλλόγου (12.06.2016)

-            τη διαρκή εξουσιοδότηση εκπροσώπησης του Κλάδου των Πολιτικών Μηχανικών από τον Συνάδελφο Βασίλη Μπαρδάκη (στις διαβουλεύσεις για τα επαγγελματικά δικαιώματα και τα συναφή επαγγελματικά θέματα) έως τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ

Το φθινόπωρο του 2015 το Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) με αφορμή το Ν.4254/2014 (Α' 85), ο οποίος θα καθορίζει (μέσω Π.Δ.) τις Επαγγελματικές Δραστηριότητες των Μηχανικών, και με σκοπό τη Σύνταξη άρτιων και σύγχρονων προτάσεων, συγκάλεσε Συναντήσεις Εργασίες για κάθε ειδικότητα Μηχανικών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης. Συγκεκριμένα, για τη βασική ειδικότητα των Πολιτικών Μηχανικών, πέραν της αρμόδιας ομώνυμης (αιρετής) Επιστημονικής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε., συμμετείχαν (είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων):
-           ο Κοσμήτορας της ομώνυμης Σχολής (Ε.Μ.Π.) και οι τέσσερις Πρόεδροι των ομώνυμων Τμημάτων των Πολυτεχνικών Σχολών των Πανεπιστημίων (Α.Π.Θ., Παν. Πατρών, Παν. Θεσσαλίας, Δ.Π.Θ.)
-     ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Π.Μ.Ε. (πανελληνίου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών)
Η Επιτροπή ολοκλήρωσε το έργο της και απέστειλε εγκαίρως παραδοτέα στο Τ.Ε.Ε.
Για τις διαβουλεύσεις και την παρακολούθηση της εξέλιξης των σχετικών θεμάτων, όρισε (ομοφώνως), ως εκπρόσωπό της, τον Συνάδελφο Βασίλη Μπαρδάκη.

Αθήνα, 19 Απριλίου 2016

Με Εκτίμηση,
Προεδρείο Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου