ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2023

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

    Την Παρασκευή το πρωί, στις 28 Απριλίου 2023, στο αμφιθέατρο του μουσικού σχολείου Λάρισας, σε διημερίδα που οργανώθηκε από το γραφείο σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας και μετά από πρόσκλησή του για συμμετοχή μας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Κος Μαρκατάς Ιωάννης, παρουσίασε το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού στους μαθητές υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, προκειμένου να βοηθηθούν στην επιλογή της μελλοντικής επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

    Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με αθρόα συμμετοχή και έντονο και ζωηρό το ενδιαφέρων των μαθητών, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

    Ευχαριστούμε την ΔΔΕ Λάρισας για την πρόσκλησή της, με την οποία μας έδωσε την ευκαιρία να συνδράμουμε στην σωστή επιλογή της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των υποψηφίων εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μαθητών μας, προκειμένου να εξελιχθούν σε ευτυχισμένους και ευεργετικούς για την κοινωνία συνανθρώπους μας.

                Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση :

 


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΑΤΑΣ



Σχόλια